12 Kasım 2014 Çarşamba

NOTE LIPGLOSS - VANİLLA SUEDE (01)

Bugünkü paylaşımım NOTE kozmetik'ten 01 numaralı Vanilya aromalı Lipgloss. Vanilya ve tarçın aşık olduğum aromalardır. Normalde lipgloss insanı değilim, lipbalm kullanmak tercihimdir. Ama ilk kalbimi kazanan özelliği vanilya aroması oldu. 




Ürüne haksızlık etmemek adına belirtmeliyim ki sadece koku ve tadı ile iş bitmiyor, Kalıcılığı, sürekli bişeyler yiyip içen benim için bile  tatmin edici. Tek başına kullanıldığında kuru dudaklar neme doyuyor, ruj üzerine uygulaması da başarılı. Klasik gloss aplikatörlerinden olup süngerdir. (ben fırça aplikatörleri daha çok seviyorum)




Yapısı çoğu glossa göre oldukça yoğun, akma bulaşma sorunu olmuyor, içinde minik ışıltılar ile tek başına ya da ruj üzerine parlatıcı niyetine rahatlıkla kullanılabilecek güzellikte bir ürün.



Nude rujum üzerinde duruşu ise tam olarak bu şekilde :) 


Ürün hakkında daha teknik bilgiler ise; 

Hydra Color Lipgloss  24 farklı renk seçeneği ile dudaklara ışıltılı, parlak, canlı ve dolgun bir görünüm kazandırır. Üstelik argan yağı ve kakao yağı sayesinde yoğun nemlendirme ve koruma sağlar. Argan Yağı; Dudak kenarlarındaki ince çizgileri azaltır, dudaklara daha pürüzsüz bir görünüm kazandırır. Yoğun E vitamini içerir ve yaşlanmayı geciktirir. Dudakları nemlendirir, hücrelerin yenilenmesine yardımcı olur. Dudakları dışarıdan engellenemeyen güneşin zararlı UV ışınları, stres, sigara, hava kirliliği gibi serbest radikallere karşı koruyucu özelliği vardır. Dudakları daha yumuşak ve ipeksi yapar, canlı bir görünüm kazandırır. Kakao Yağı; Hızlı emilime sahiptir. Yoğun nemlendirme özelliği bulunur. Dudakları çatlama ve kurumaya karşı korur, beslenmelerine yardımcı olur. 

NOTE Farkı: Paraben içermez. Dermatolojik olarak test edilmiştir. Likit yapı, sofistike renk seçenekleri. Hafif aromalı ve dudaklarda ağırlık yapmayan ekstra parlak formül. Dudaklara tek uygulamada renk verme özelliği ile ışıltılı, parlak, canlı ve dolgun bir görünüm sağlar. 


Sevgiler :) 

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder