23 Şubat 2015 Pazartesi

CLINIQUE HASSAS CİLTLER İÇİN KREM TEMİZLEYİCİ (KIZARIKLIK KARŞITI)

Cilt temizliği benim için çok önemli. Özellikle mevsim geçişlerinde hassaslaşan cildimi fazla yormamak adına kullandığım temizleyicim  Clinique kızarıklık karşıtı seriden. 

Yağlı ciltten; kurudan karmaya dönüşüm gösteren cildimde, özellikle kışın haddinden fazla hassaslaşan yanaklarımdaki kızarıklıkları yatıştırmaya yardımcı oldu. Tek başına temizleyici tabii ki yeterli değil, cilt türü ve mevsim koşullarına uygun tonik ve en önemlisi nemlendirici ile temizlik ve bakım aşamalarını tamamlamak gerekiyor. 


Tüm cilt tiplerine uygun, diğer Clinique ürünleri gibi alerji testinden geçmiş olmakla beraber, her ciltte olumlu etkisi olur düşüncesine; hiçbir üründe olduğu gibi bu üründe de katılmıyorum. Denemek için öncelikle ihtiyacı olanların tester kullanıp fikir edinmesi, ondan sonra karar vermesi gerekir bence. Parfümsüz olduğu için koku alerjisi olanların sevebileceği temizleyici. Kullanım önerisi sabah-akşam 1 kez şeklinde. Ben ihtiyacıma göre çoğunlukla günde 1 kez kullanıyorum, Şimdilik kendisiyle iyi anlaşıyoruz. 

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder