24 Şubat 2015 Salı

YVES SAINT LAURENT VOLUPTE RUJ (NUDE)


Rujlarımın içinde elimin sürekli gittiği, hunharca kullandığımın kanıtıdır resimler :) Gerek yoğun makyaj yaptığımda gerekse hafif sıfıra yakın sadece yüzümü renklendirdiğim haftasonu makyajlarımda kahverengi alt tonlu nude ruju sürekli kullanıyorum. 
Bazı nudeler gibi dudağımda morumsu renk alıp, ölüm döşeğindeymişim izlenimi uyandırmıyor. Sanırım sık sık kullanmam bu yüzdendir. Verdiği yumuşaklık orta düzeyde, kalıcılığı gün içindeki yiyip içme performansına göre kişiden kişiye değişir,  benim için kalıcılığı yeterli, tabii ki gün içinde yenilemek şart. 


Lüks marka sınıfındaki ürün fiyat olarak birazcık tuzlu, 100 küsürlü fiyatlardaki ruju özel günlerdeki indirimlerde YKM, Sephora vs. ya da Markafoni, Limango vs. sitelerde indirimli olarak yakalama şansınız var. 1 kere alınsa uzun süre kullanılır zaten, kendimizi arada bir bu şekilde ödüllendirmek gerekir bence. Çünkü biz kadınlar her şeyin en iyisine layığız. 



Tam olarak fikir sahibi olunabilmesi adına flaşlı ve flaşsız çekimini yaptım. Çok aman aman sırıtan ışıltılı simli bir ruj değil. Hafif kristal parlaklığı var, ıslak ıslak görüntü ise kesinlikle yok. Rujda en nefret ettiğim durum ıslaklıktır :) çok ucuz bi görüntü bence...

Sizce ???


Flaşsız

Flaşlı

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder