22 Temmuz 2015 Çarşamba

THEBALM BALM JOVI MAKYAJ PALETİ

Selamlar, 

Bugünkü konuğumuz The Balm'dan Balm Jovi palet. Ambalajı hepimizin malum olduğu üzere diğer Balm ürünleri gibi ilgi çekici ve albenisi yüksek. Benim için ambalajı değil içeriği önemli diyecek olursanız; içeriğinin de dışından aşağı kalır yanı yok. Tek başına günü hatta geceyi kurtarabilecek güzellikte. 



Kapak kısmında kocaman kalpli aynası, kullanım kolaylığı açısından güzel düşünülmüş. Toplamda 12 adet (simli, sedefli, ışıltılı, mat) farlar ile gündüz ve gece makyajı olmak üzere her türlü makyajın üstesinden gelinebilecek güzellikte renklerden oluşuyor. Farlar ıslak ve kuru kullanımda oldukça başarılı. Tozutma problemi bu palette de var, dikkatli kullanım ile çok büyük problem olmuyor. Sadece birazcık dikkat... Hunharca kullanmaya ne gerek di mi? 








Çok koyu ve iddialı tonlar olan Presto, Stroke ve Moderato dışında tüm renkleri sıkça kullanıyorum.



Mary Lou ile eşdeğer olduğu iddia edilse de çok minnak bir ton farkı var bence aydınlatıcısında. Allığı da ışıltısız mat duruşu ile hoş bir görüntü oluşturuyor. 

Paletin en az kullandığım kısmı en alttaki rujları olup, alındığı gibi duruyor desem abartı olmaz. Oldum olası fırça ile ruj uygulamayı sevmiyorum,  pratik ve hijyenden uzak olduğu için.

Boyut olarak büyük olduğundan, benim için; çantaya at çık durumunda bir ürün değil ama, tatillerimde kısa seyahatlerimde yanıma mutlaka aldığım joker palettir. Rimel ve göz kalemi de olsaydı özellikle seyahatler için yanımıza başka bişey almamıza gerek kalmazdı.

Bundan iyisi Şam'da kayısı diyip; rimelimizi, rujumuzu da ekstradan yanımıza alalım, zararı olmaz bence :))

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder