2 Mart 2018 Cuma

Artıway ile Harcarken Kazanmak Elinizde

Hazır online alışveriş çoğumuzun hayatının vazgeçilmez bir parçası olmuşken, internet alışverişinde harcadığımız paranın bir kısmını iade aldığımız sistem var desem! Nasıl mı? Çok basit; İlk iş artiway.com.tr adresinden üyeliğinizi gerçekleştirip kazançlı alışverişin kapısından içeri giriyoruz.



 Ana sayfada sağ üst köşede giriş yaparak dilerseniz üyelik oluşturuyorsunuz dilerseniz Facebook hesabınız ile bağlanabiliyorsunuz.




Giriş yaptıktan sonra sol köşede yer alan tarayıcı eklentilerini indirmeniz yararınıza olacaktır, alışveriş için girdiğiniz sitelerin para iade oranları ve artıway hesabınızla ilgili anlık bildirimleri alarak kazançlı alışveriş için anlık bildirimlerden haberdar olmuş olursunuz. 


Sitenin tasarımı oldukça anlaşılır ve kolay kullanılır şekilde. Para iadesi yapan mağazalara, markalara ve dönem dönem güncellenen kampanyalara tek tık ile ulaşabilirsiniz. Mağazaları alfabetik olarak ya da bonus (para iadesi) oranlarına göre sıralayarak alışveriş yapacağınız siteye direkt olarak ulaşıyorsunuz. 


Alışverişinizi tamamladıktan sonra üyelik mailinize bonusunuzun yüklendiğine dair bilgilendirme maili geliyor. Satın alma gerçekleştirdiğiniz sitenin blokaj süresine göre (alışverişinizin iade/iptal vs.işlemleri kontrol edildiği için) genelde 1 ay gibi bir süre sonucunda markanın iade oranına göre artıway hesabınıza bonus (para) iadesi yapılıyor. Hesabınızda ödeme için alt limit olan 30 TL biriktiğinde istediğiniz zaman banka hesabınıza nakit olarak ödeme talebinde bulunabiliyorsunuz. 

Harcadıkça kazanmak işte bu kadar basit. Yıllık üyelik yok, komisyon yok, aidat vs. hiçbir ücret yok. Zaten yaptığım alışverişin bir kısmını iade alsam hiç fena olmaz diyorsanız vakit kaybetmeden 


www.artiway.com.tr 


üzerinden üyeliğinizi gerçekleştirin. 

Herkese kazançlı alışverişler :)) 

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder